Archives: Storie di successo

Storie di successo GNA

Luca Castellucci

Ciao, sono Luca Castellucci, e vi voglio raccontare come sono entrato nel magico mondo del Gelato Naturale! Sin da bambino sono sempre stato affascinato dal gelato, un alimento così particolare, ne solido ne liquido, estremamente godurioso, che non ti stanca mai e ti fa sempre tornare il sorriso… Si, mentre i miei compagni sognavano di …

Luca Castellucci Read More »

Galileto – Israel

I had a dream… The dream to learn how to make ice cream and start my own business was born about 3 years ago while traveling in Italy. About 3 months ago I made my dream come true and opened (together with a childhood friend) a small and amazing boutique ice cream parlor in the …

Galileto – Israel Read More »

Gelalto – Termoli

Before taking the big step of opening your own business, you had another job. Can you tell us your story? I started very young and always left my city to work. I have been in the tourism sector for many years in Veneto and Val Gardena in South Tyrol How did your passion for gelato …

Gelalto – Termoli Read More »

STEFAN GELATO – Tel Aviv

You opened your natural gelato shop a few days ago. How did it go? The plan to build an gelato shop abroad was ambitious and tiring. After resurrecting us to open I am very happy, I must say yes, it went well. I am happy with the opening. What made you want to open an …

STEFAN GELATO – Tel Aviv Read More »

COZAB GELATO – Dai Ishida

Ciao! Il mio nome è Dai Ishida e ringrazio la Gelato Naturale Academy per aver condiviso con me la propria conoscenza e la propria passione per il mondo del gelato. Dallo scorso aprile ho aperto un nuovo negozio e ogni giorno riesco a vendere tutto il quantitativo che riesco a fare e i clienti ne …

COZAB GELATO – Dai Ishida Read More »

Joe Gelato – Città del Messico

Hola, mi nombre es José Luis Cervantes, pero todos me conocen como “Joe” y vengo de Ciudad de México. ¿Cómo nació tu pasión por el helado? Siempre me ha apasionado la heladería, pero decidí dedicarme a ella después de haber hecho el “Corso Superiore di Pasticceria” en ALMA y haberme convertido en pastelero, de ahí, …

Joe Gelato – Città del Messico Read More »